Woningontruiming Diemen

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Woningontruiming in Diemen? Wij zijn van de partij!

Heb je een huis of pand in Diemen en zoek je hulp bij de woningontruiming. Wij bieden graag ons vakkundig personeel aan om de handen uit de mouwen te steken. We kunnen je helpen bij het leeghalen van de woning, het scheiden en wegbrengen van afval en de schoonmaak van de woning. Nog niet overtuigd? Lees hieronder meer over onze service.

Woning in Diemen en omstreken ontruimen

Wanneer je in Diemen en omstreken woont en je gaat verhuizen, is een grote klus het leeghalen van de huidige woning. Wij ondersteunen je graag in het ontruimen van de woning in Diemen, of nemen het werk zelfs helemaal van je over! Het ontruimen van een woning kan een tijdrovende klus zijn en bovendien belastend voor je lichaam. Ons vakkundig personeel heeft een woningontruiming in mum van tijd voor je gepiept. En dit alles tegen een voordelig tarief.

Hoe ziet een woningontruiming eruit?

We beginnen met een woningontruiming altijd met het inventariseren van de meubels en goederen in je huis in Diemen. We kijken naar de waardevolle spullen die jij mee wilt verhuizen en houden die apart. Mocht je spullen willen bewaren, maar er geen plek voor hebben, dan kunnen deze spullen ook tijdelijk bij ons in de opslag. Naast de waardevolle, persoonlijke spullen, zijn er meubels en goederen die nog hergebruikt kunnen worden. Deze verkopen we voor jou of doneren ze aan een goed doel in Diemen. Alle overige spullen die niet meer te gebruiken zijn, brengen we naar het grofvuil. Dat is in het kort het leeghalen van de woning.

Na het leeghalen nog herstelwerk en een schoonmaak

Op het moment dat de woning leeggehaald is, kijken we of er herstelwerk moet gebeuren. Wanneer de woning in originele staat moet worden opgeleverd, is het belangrijk muren te sauzen, behang te verwijderen of vloeren te verwijderen. Daarnaast dienen spijkers, schroeven en plugjes verwijderd te worden en gaten in muren te worden gedicht. Ook hier kunnen we jou bij helpen. Als het herstelwerk is afgerond, halen we een doek en een bezem door de ruimtes. Zo leveren we jouw woning in Diemen bezemschoon op, klaar voor inspectie! Ook in de omgeving van Diemen zijn wij actief als woningontruimer, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316