Verwijderen hennepkweker

Hennepkwekerij verwijderen? Neem dan contact op met +31 6 84868316

Het verwijderen van een hennepkwekerij

Ben je verhuurder van een pand en kom je erachter dat de woning is omgebouwd tot een hennepkwekerij of wietplantage? Wat een nachtmerrie! De huurders zijn vast al met de noorderzon vertrokken. Ze hebben een ontzettende puinhoop achter gelaten in de woning. In het ergste geval komt de politie je melden dat de hennepkwekerij is aangetroffen in jouw woning. Wat nu?

De omstandigheden van een hennepkwekerij

Het opruimen van een wietplantage is geen makkelijke klus. Er zijn vaak extra installaties aanwezig in de woning. Dit is niet altijd legaal en kan soms gevaarlijk zijn. Zo kunnen hennepkwekers elektriciteitsleidingen gebruiken om stroom af te tappen. Om die leidingen en luchtafvoerkanalen de ruimte te geven zijn er soms gaten gemaakt in muren, plafonds en vloeren. Niet te vergeten zijn er de chemische stoffen die in de woning aanwezig zijn. Bovendien zijn er vaak schimmels en ongedierte in het huis aanwezig, omdat een hennepkwekerij een warme en vochtige omgeving nodig hebben.

Professionele hulp om hennepkwekerij te verwijderen

Wanneer er in een woning een hennepkwekerij wordt aangetroffen, wordt het huurcontract vaak door de rechter beëindigd. Het is in het belang van de eigenaar van de woning dat de woning dan zo spoedig mogelijk wordt ontruimd om weer te kunnen verhuren of misschien zelfs te verkopen. Je wilt je huis dan natuurlijk weer als nieuw kunnen aanbieden. Ons vakkundig personeel kan jou helpen met het ontruimen van de woning en het verwijderen van de hennepkwekerij! Alle afval wordt weggegooid en gescheiden waar mogelijk. Bovendien wordt de woning bezemschoon opgeleverd.

Wat kun je verwachten bij het verwijderen van een hennepkwekerij?

Tijdens het verwijderen van een hennepkwekerij wordt alle apparatuur ontkoppeld en alle installaties verwijderd. Aarde, plastic potten en ander afval wordt afgevoerd. We bekijken de bedrading van elektriciteit en alles wat illegaal is aangelegd, wordt door geschoold personeel verwijderd. Alle lampen, afzuigsystemen en koolstoffilters worden gedemonteerd en verwijderd. Wij zorgen ervoor dat de woning in originele staat wordt teruggebracht. We voeren eventuele herstelwerkzaamheden uit, zodat vloeren en muren weer als nieuw zijn. Wij maken jouw pand in korte tijd weer geschikt voor verhuur of verkoop. Jij kunt de woningontruiming zorgeloos uit handen geven.

Hennepkwekerij verwijderen? Neem dan contact op met +31 6 84868316