Onze werkwijze

Inpakken van spullen

Daar begint de ontruiming mee! Wij maken samen met u een selectie van de spullen die u meeneemt of naar de opslag moet. Deze pakken wij zorgvuldig in, met de juiste inpak materialen en verhuisdozen om schadeloos te verhuizen. Wij maken een complete lijst wat er mee gaat, maar ook wat er in welke doos zit, overzicht is belangrijk in deze stressvolle gebeurtenis. Wij pakken alle spullen op professionele wijze in, of het een kunstwerk betreft of een bank, wij hebben de juiste materialen..


Dekking door heel Nederland

WeRemove kan door heel Nederland uw ontruiming regelen. Wij zijn zelf gevestigd in Amsterdam, maar werken met verschillende partners samen, die door ons zijn geselecteerd. Hierdoor besparen wij veel in de kosten om ergens naar toe te rijden. Onze partners werken op dezelfde professionele wijze als WeRemove en hanteren dezelfe kwaliteit normen. Kortom WeRemove helpt u overal in heel Nederland!


Wij werken met uiterste zorg!

Groot of klein, wij pakken elke ontruiming op dezelfde wijze aan, met alle aandacht op kwaliteit en discretie, maar vooral op persoonlijke begeleiding.Maak anders eerst een persoonlijke afspraak met onze verhuismanager Alexander, die kan al uw wensen betreft de verhuizing of ontruiming begeleiden.


Are you ready to move? Bel ons! +31684868316