Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316

Wanneer is er sprake van bedrijfsontruiming?

Er is sprake van bedrijfsontruiming wanneer er een situatie plaatsvindt waarin een bedrijfspand moet worden leeggehaald. Dit betekent dat een huurder niet langer in een bedrijfspand kan verblijven. De ontruiming kan een gevolg zijn van een faillissement, of bijvoorbeeld een structurele betalingsachterstand door de huurder. Heb jij te maken met bedrijfsontruiming? Wij bieden genoeg services aan om het pand leeg te halen.

Hoe gaat bedrijfsontruiming in z’n werk?

Bedrijfsontruiming vindt plaats na het opzeggen van een huurovereenkomst. Ook kan het plaatsvinden na contact met een deurwaarder, of zelfs na afdwinging via de rechtbank. In die laatste gevallen mag u als verhuurder de ontruiming niet zelf regelen. Wij komen daar goed van pas! Wij hebben meer dan genoeg ervaring en zijn gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden. We doen dit vakkundig en snel en conform de afspraken die we maken met de klant. Zo is het pand snel klaar voor inspectie en mogelijk nieuwe verhuur.

We nemen het werk uit handen

Tijdens een bedrijfspandontruiming maken we het pand leeg. We controleren de inboedel, verkopen meubels die nog wat waard zijn en doneren overige inboedel aan een goed doel of een kringloopwinkel. Mocht de inventaris nog bewaard moeten blijven, kan dit bij ons tegen een laag tarief in de opslag. Nadat het kantoor of de werkruimte is leeggehaald, maken we de ruimte schoon. We laten het pand bezemschoon achter. Zo heb jij geen zorgen over het leeghalen van het pand. Wij leveren het pand spic en span op voor inspectie.

Klaar voor inspectie

Wanneer het nodig is om nog wat herstelwerk te doen, kun je die klus ook door ons vakkundig personeel laten klaren. Het is mogelijk vloeren te verwijderen, denk aan laminaat, zeil of vloerbedekking. Ook kunnen we de muren strak achterlaten door schroeven en spijkers te verwijderen. We zorgen ervoor dat draden van elektriciteit netjes weggewerkt zijn en eventueel licht is verwijderd. Zo kun jij als verhuurder direct een nieuwe huurder het pand laten betrekken. Je bespaart zo tijd en daarmee geld!

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316