Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Een senior verhuizen? Laat ons je helpen!

We horen de laatste tijd veel over seniorenverhuizingen. Is het voor jou ook tijd om je vader of moeder op leeftijd te verhuizen? Of gaat het misschien om (een van) je grootouders die een nieuw plekje toegewezen hebben gekregen? Een senior verhuizen is niet niks! Wij helpen je graag wanneer je een extra paar handen nodig hebt. We kunnen het zelfs zonder jouw hulp doen, wanneer je van tevoren goede afspraken maakt. Laat ons je helpen tegen een voordelig tarief!

Seniorenverhuizing in het kort

In het kort houdt een seniorenverhuizing vaak in dat een senior (of een stel) gaat verhuizen van een huidige woning, naar een speciale bejaardenwoning. Het kan ook zijn dat de senior verhuist van de ene naar een andere zorginstelling en dus tussen twee bejaardenwoningen verhuist. Bejaardenwoningen en/of bejaardenkamers zijn vaak van gelijke grootte. In dat geval verhuizen we meestal de gehele inboedel. Wanneer de senior voor het eerst verhuist van een eigen woning naar een bejaardenwoning, dient er eerst een inventarisatie te worden gemaakt van de inboedel. Vaak is de nieuwe woning een stuk kleiner aan oppervlak dan de oude woning, dus moeten we hier rekening mee houden met de seniorenverhuizing. In het geval dat familie tijd heeft, zal die deze taak op zich nemen. Steeds vaker wordt er een extern bedrijf ingeschakeld als professionele hulp. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Inventariseren van inboedel in huidige woning

Op het moment van verhuizen inventariseren we eerst de meubels en goederen in de huidige woning. We kijken welke waardevolle spullen mee moeten verhuizen. Ook kijken we naar de ruimte van de nieuwe seniorenwoning om te zien welke meubels daar een nieuw, passend interieur maken. Die meubels verhuizen wij voor jou. Zo komt de senior in een nieuwe woning terecht, maar wel met herkenbare en eigen spullen. De meubels die tenslotte over zijn, worden in overleg met naasten en familie opgeslagen, verkocht of aan een goed doel geschonken. Zowel bij de opslag, verkoop als schenking kunnen wij je van dienst zijn.

We laten de woning bezemschoon achter

Tot slot zorgen we ervoor dat wanneer we de deur van de oude woning achter ons dichttrekken, de woning bezemschoon is achter gelaten. Dan vindt er de sleuteloverdracht plaats en zit de senior intussen al lekker te plek in zijn of haar nieuwe woning.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316