Diensten

Woningontruiming vanaf 60 euro

Wanneer je gaat verhuizen of een huis vrij komt na een scheiding, een overlijden of emigratie, kost het veel tijd en werk om de woning leeg te halen. Daarnaast wil je het huis netjes achterlaten, dien je troep op te ruimen en de woning schoon te maken. Bovendien kan de woningontruiming emotioneel zwaar beladen zijn of lichamelijk te zwaar. Wij besparen jou graag deze tijd en moeite!

Lees meer

Bedrijfsontruiming Vraag naar de tarieven

Tijdens een woningontruiming komen we vaak veel meubels en goederen tegen. Tijdens het proces van het opruimen overleggen we met jou als klant wat er met deze inboedel moet gebeuren. Het kan zijn dat op het moment van overleg jij als klant nog niet duidelijk hebt welke spullen bewaard moeten blijven en welke niet. Geen probleem, wij hebben een oplossing!

Lees meer

Seniorenverhuizing vanaf 60 euro

We horen de laatste tijd veel over seniorenverhuizingen. Is het voor jou ook tijd om je vader of moeder op leeftijd te verhuizen? Of gaat het misschien om (een van) je grootouders die een nieuw plekje toegewezen hebben gekregen? Een senior verhuizen is niet niks! Wij helpen je graag wanneer je een extra paar handen nodig hebt. We kunnen het zelfs zonder jouw hulp doen, wanneer je van tevoren goede afspraken maakt. Laat ons je helpen tegen een voordelig tarief!.

Lees meer

Spoedontruming vanaf 60 euro

Spoed bij het ontruimen van een pand of woning? Wij staan direct voor u klaar! Misschien gaat het om een ontruiming van een woning na scheiding en wil je om emotionele redenen met spoed alles geregeld hebben. Wij zijn er voor jou!

Lees meer

Verwijderen hennepkwekerij vanaf 60 euro

Ben je verhuurder van een pand en kom je erachter dat de woning is omgebouwd tot een hennepkwekerij of wietplantage? Wat een nachtmerrie! De huurders zijn vast al met de noorderzon vertrokken. Ze hebben een ontzettende puinhoop achter gelaten in de woning. In het ergste geval komt de politie je melden dat de hennepkwekerij is aangetroffen in jouw woning.

Lees meer

Heeft u onze diensten nodig bel dan nu: +31684868316