Bejaardenwoning leegmaken

Bejaardenwoning leegmaken? Neem dan contact op met +31 6 84868316

Wij helpen jou een bejaardenwoning leegmaken

Zoek je een extra paar handen bij het leegmaken van een bejaardenwoning van een vriend of familielid? Of heb je er zelf totaal geen tijd voor of misschien geen zin? Dan nemen we alles voor je uit handen! Wij helpen je graag bij het leegmaken van een bejaardenwoning en zorgen ervoor dat de woning leeg, schoon en fris wordt opgeleverd. Lees hieronder meer informatie.

Bejaardenwoning ontruimen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en bedrijfspanden. Een situatie waarin wij veel worden ingeschakeld is het leeghalen van een bejaardenwoning. Wanneer iemand moet verhuizen vanwege fysieke redenen of misschien is overleden, kan het betekenen dat de bejaardenwoning moet worden leeggehaald. Dat is niet niks. Vaak is dit al een emotionele periode van verandering en/of afscheid en kan het ontruimen van een bejaardenhuis niet je prioriteit hebben. Wij doen het werk graag voor jou tegen een voordelig tarief.

Inboedel van bejaardenwoning inventariseren

Wanneer we starten met het leegmaken van de woning van een vriend of familielid, kijken we eerst naar de inboedel. De spullen die van waarde zijn voor de familie worden eerst uit de woning gehaald, zodat we vervolgens kunnen kijken welke meubels nog moeten meeverhuizen. De inboedel die niet meer gewenst is, kunnen we verkopen of veilen of doneren we aan een goed doel. Zo halen we de gehele woning leeg.

Klaar voor een volgende bewoner

Als alle meubels uit de woning zijn gehaald, zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Ook kijken we of er nog herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Zo kunnen we vloeren en gordijnen verwijderen, we kunnen schroeven en spijkers uit de muur halen en eventuele gaten of pluggen dichtmaken. Ook dragen we zorg voor een afgewerkte elektriciteit. In principe wordt de woning dusdanig netjes opgeleverd, dat een volgende bewoner er zo in kan! We kunnen dit proces ook in een spoed termijn aanbieden. Wanneer er een korte deadline is om de bejaardenwoning op te leveren, maken we op korte termijn afspraken met jou als klant. Je hoeft op deze manier geen bijkomende stress te ervaren van de klus van de woningontruiming. En als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316