Woningontruiming

Woningontruimen? Neem dan contact op met +31 6 84868316

Woonontruiming bij WeRemove

Wanneer je gaat verhuizen of een huis vrij komt na een scheiding, een overlijden of emigratie, kost het veel tijd en werk om de woning leeg te halen. Daarnaast wil je het huis netjes achterlaten, dien je troep op te ruimen en de woning schoon te maken. Bovendien kan de woningontruiming emotioneel zwaar beladen zijn of lichamelijk te zwaar. Wij besparen jou graag deze tijd en moeite!


Woningontruiming: Wij nemen al het werk uit handen

Wanneer je onze hulp inschakelt zorgen wij voor een zorgeloos vertrek uit de woning en een voorspoedige woningontruiming. Met vakkundig personeel gaan we aan de slag om de woning te ontruimen. We ruimen alle goederen en inboedel op, we gooien afval weg en scheiden afval waar mogelijk. Wanneer er spullen in de woning aanwezig zijn die niet meeverhuizen en niet geschonken worden aan vrienden of familieleden, kunnen deze aangeboden worden aan externe partijen door bijvoorbeeld een veiling. Je hebt ook altijd de keuze om inboedel gratis over te dragen aan een goed doel of een kringloopwinkel. Het kan zo zijn dat we tijdens de woningontruiming waardevolle spullen tegenkomen die jij of je familie over het hoofd hebben gezien. Deze spullen houden we apart om te kunnen bespreken of de spullen bewaard moeten blijven of ook weg kunnen.


Opgeruimd staat netjes

Wanneer alle meubels en bruikbare inboedel een nieuwe plek hebben gekregen, zorgen we ervoor dat het huis tot in de puntjes bezemschoon wordt opgeleverd. Woningontruiming houdt dus niet alleen in dat we de spullen uit de woning halen, we zorgen er ook voor dat het netjes wordt achtergelaten. In sommige gevallen is het fijn dat het huis zonder vloerbedekking achterblijft. Wij kunnen tapijt, laminaat, zeil en tegelvloeren ook tijdens de woningontruiming op professionele manier verwijderen. Het huis zal als nieuw lijken doordat we alle verlichting verwijderen en spijkers, schroeven en pluggen uit de muren te halen.

Woningontruiming: De laatste check

Na de schoonmaak controleren we het huis een laatste keer. We willen alle gemaakte afspraken nakomen en werken professioneel, discreet en nauwkeurig. Wanneer de woning is ontruimd en bezemschoon is achtergelaten, zorgen we voor een sleuteloverdracht. We streven ernaar een korte termijn voor de woningontruiming te hanteren. Dan rest jou alleen nog een laatste afscheid van het huis en je bent klaar om te vertrekken.

Woningontruimen? Neem dan contact op met +31 6 84868316