Spoedontruiming

Spoedontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316

Spoed bij het ontruimen van een pand of woning? Wij staan direct voor u klaar!

Soms kan het voorvallen dat er spoed is bij het ontruimen van een woning of een pand, dit noemen we spoedontruiming. Je kunt hierbij denken aan het ontruimen van een woning van een overledene, waarbij de woning met spoed opgeleverd moet worden om te kunnen verkopen of verhuren. Het kan ook zijn dat je als verhuurder van een kantoorpand een huurder hebt die zijn afspraken niet nakomt en je om financiële redenen het pand snel weer aan een andere huurder wilt verhuren. Misschien gaat het om een ontruiming van een woning na scheiding en wil je om emotionele redenen met spoed alles geregeld hebben. Wij zijn er voor jou!

Spoedontruiming van een woning of bedrijfspand

Wij helpen je graag met de spoedontruiming van een woning of bedrijfspand. Een spoedontruiming komt op dezelfde werkzaamheden neer als een gewone ontruiming, echter worden de afspraken op zeer korte termijn gemaakt en de ontruiming binnen een kort tijdbestek gepland. Je kunt de ontruiming op die manier zorgeloos uitbesteden aan ons. Dit scheelt fysiek veel werk en mogelijk veel stress en emotionele betrokkenheid.

Hoe gaat spoedontruiming in z’n werk?

We hebben eerst een contactmoment met jou als klant. Dit kan per telefoon, e-mail of via een contactformulier. We komen daarna op zeer korte termijn bij je langs om in kaart te brengen wat er moet gebeuren. We werken conform onze gemaakte afspraken om de woning of het pand met spoed netjes op te kunnen leveren. We houden rekening met mogelijke aanvullende diensten zoals herstelwerk of verwijderen van vloeren. Dit kunnen we (indien gewenst) meenemen in de offerte. We leveren de woning of het pand altijd bezemschoon op, maar kunnen dit vanwege het tijdsbestek ook laten. De keuze is aan jou. Op basis van jouw wensen ontvang je een vrijblijvende offerte. Na het accorderen van de offerte maken we op korte termijn afspraken voor de spoedontruiming.

Ben jij tevreden, dan zijn wij dat ook

Wanneer jij tevreden bent over de spoedontruiming van de woning, dan zijn wij dat ook. Mochten er toch problemen of misverstanden zijn, dan lossen we die in het snelle tempo van de spoedontruiming uiteraard voor jou op.

Spoedontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316