Woningontruiming Amsterdam

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Hulp bij woningontruiming in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ga je verhuizen? Of heb je een bedrijfspand in Amsterdam en wil je deze op korte termijn leeghalen? Wij helpen je graag bij deze klus! Ook in omgeving van Amsterdam zijn we actief. Wij helpen je bij het leeghalen van de woning, mogelijk herstelwerk als dat nodig is en laten we woning bezemschoon achter. Zo ben jij in mum van tijd klaar om je woning in Amsterdam achter te laten en je nieuwe huis tegemoet te gaan.

Wij nemen je werk uit handen

Tijdens jouw woningontruiming komen we naar Amsterdam nadat we afspraken hebben gemaakt en vastgelegd. We kunnen je bij de klus helpen, je mag de woningontruiming ook helemaal aan ons overlaten. Nadat we met jou besproken hebben welke spullen je graag wil bewaren of mee wil verhuizen, houden we die spullen apart. Deze goederen kun je eventueel ook bij ons in opslag bewaren als je er nog niet direct plek voor hebt. De overige meubels uit de woning in Amsterdam zullen we op waarde indelen. De goederen van waarde kunnen we verkopen, de overige bruikbare spullen kunnen we aan een goed doel doneren. Al het afval dat overblijft zullen we scheiden en wegbrengen naar depots in Amsterdam en omstreken.

Opgeruimd staat netjes

Wanneer je woning of pand is leeggehaald, gaan we aan de slag met eventuele herstelwerkzaamheden. Je kunt denken aan het verwijderen van vloerbedekking, zeil of laminaat. Ook kunnen we behang verwijderen of bijvoorbeeld vergeelde muren weer wit sauzen. Schroeven en spijkers in de muur die daar oorspronkelijk niet horen, kunnen we verwijderen en gaten in de muur maken we weer dicht. Zo is je huis of pand weer als nieuw om te kunnen verkopen of verhuren. Wij laten de woning zelfs bezemschoon achter!

Meer informatie over woningontruiming in Amsterdam

Iedere situatie voor woningontruiming in Amsterdam en omstreken is natuurlijk verschillend. We gaan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke woonsituatie en omstandigheden. Zo kunnen we een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte aanbieden. We werken volgens de gemaakte afspraken in de offerte en zijn na de klus pas tevreden op het moment dat jij dat ook bent. We gaan voor top service!

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316