Woningontruiming Amstelveen

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Verhuizen in Amstelveen? Wij doen de woningontruiming voor je!

Woon je in Amstelveen en omstreken? Of heb je een bedrijfspand in Amstelveen en wil je dit pand zo snel mogelijk leeg hebben? Wij helpen je tegen een voordelig tarief met de woningontruiming! We zorgen er niet alleen voor dat de woning in Amstelveen leeg komt te staan, we doen ook op maat gemaakt herstelwerk en laten het pand bezemschoon achter. Lees hieronder meer informatie over onze service.

De woning in Amstelveen leeghalen

Wanneer we een woning gaan ontruimen in Amstelveen beginnen we met de inventarisatie van de inboedel. We overleggen met jou welke spullen je mee wilt verhuizen of wilt bewaren. Er blijven dan misschien nog meubels en goederen over die jij niet meer nodig hebt. De waardevolle spullen die hier tussen zitten kopen we graag van je in, zodat wij die vervolgens kunnen verkopen of veilen. Er zullen misschien ook spullen aanwezig zijn die nog wel bruikbaar zijn, maar niet meer verkocht kunnen worden. Deze goederen doneren we aan een goed doel in Amstelveen of een kringloopwinkel. We scheiden het afval en brengen dit naar de verschillende depots.

Herstelwerkzaamheden en bezemschone oplevering

Na het ontruimen van de woning passen we nog enkele herstelwerkzaamheden toe waar nodig. We zijn bevoegd om vloeren te verwijderen of bijvoorbeeld behang van de muren te halen. We zijn ook handig met saus en verfrollers, dus bij vergeelde muren kun je ons ook inzetten om het pand een fris wit kleurtje te geven. Eventuele spijkers en schroeven in de muur die daar oorspronkelijk niet horen, zullen wij verwijderen en eventueel ontstane gaten dichten. Wanneer het huis zo goed als nieuw is, halen we er nog een doek en een bezem doorheen. Op die manier is de woning klaar voor inspectie.

Meer weten over een woningontruiming in Amstelveen?

Wil je meer weten over een woningontruiming in Amstelveen? Of ben je nieuwsgierig wat we in jouw persoonlijke woonsituatie voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of sturen een vrijblijvende offerte op. Ook als je in de buurt woont van Amstelveen, kunnen wij je zeker van dienst zijn. Ons vakkundig en enthousiast personeel staat voor je klaar!

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316