Woningontruiming Almere

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Hulp nodig bij woningontruiming in Almere? Wij helpen je graag!

Woon je in Almere en heb je hulp nodig bij woningontruiming? Zoek niet verder! Wij zijn je graag tot dienst. Met ons vakkundig en klantvriendelijk personeel, helpen wij je tegen een voordelig tarief met een snelle en professionele woningontruiming. Lees hieronder meer over een mogelijke woningontruiming in Almere. Ook in de omgeving van Almere kun je een beroep op onze service doen!

Hoe gaat woningontruiming in z’n werk?

Wanneer je gaat verhuizen – dit kan persoonlijk of zakelijk zijn – kunnen wij je helpen bij de woningontruiming. Het leeghalen van een woning of pand in Almere kost vaak veel tijd en is bovendien fysiek belastend werk. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier graag een extra paar handen bij aangeboden krijgt. Wij helpen je graag! Wanneer je onze hulp inschakelt regelen wij een zorgeloze woningontruiming. We halen de woning in Almere leeg, doen eventueel herstelwerk en laten de woning bezemschoon achter. Zo kun jij zonder stress een verhuizing plannen en bespaar je ook nog eens veel tijd en werk.

Meubels eruit, herstelwerk en schoonmaak

Tijdens de woningontruiming beginnen we met het inpakken van de meubels. In afspraak met jou als klant weten welke meubels verhuisd moeten worden en welke meubels beschikbaar zijn voor verkoop of donatie aan een goed doel. Zo zorgen we dat het hele huis wordt leeggehaald. Op het moment dat het huis leegstaat, kunnen we de vloerbedekking nog verwijderen of eventueel herstelwerk doen. Dit houdt in dat we plugjes, schroefjes en spijkers verwijderen en de bedrading van elektriciteit netjes wegwerken. Tot slot laten we de woning bezemschoon achter.

Een nette, schone, lege woning in Almere als resultaat

Bij de sleuteloverdracht zal je zien dat we een nette, schone en lege woning hebben achter gelaten. Je kunt met een gerust hart de woningontruiming aan ons overlaten. En mocht je niet tevreden zijn, dan gaan we graag met je in gesprek om de tekortkoming te compenseren. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een woningontruiming in Almere? Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van jouw huis in Almere.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316