Woningontruiming Hoofddorp

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Hulp nodig bij woningontruiming in Hoofddorp? Wij helpen je graag!

Woon je in Hoofddorp of ben je eigenaar of huurder van een bedrijfspand in Hoofddorp of omgeving en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken bij de woningontruiming van het huis of het pand. Wij helpen je graag! Wij zetten vakkundig personeel in om de woning in Hoofddorp leeg te halen, zorgen voor de verkoop van meubels en leveren het pand bezemschoon weer op. Leer hieronder meer over onze werkwijze.

Woningontruiming Hoofddorp en omgeving

Wanneer je gaat verhuizen is de grootste klus vaak het leeghalen van de huidige woning. Dit kost veel tijd en is bovendien ook nog een klus die fysiek veel van je lichaam vraagt. Wij willen je hier graag bij helpen! Tegen een voordelig tarief helpen we als vakkundige mensen om de woning in Hoofddorp of omgeving te ontruimen.

Hoe gaat een woningontruiming in z’n werk?

Met een woningontruiming beginnen met de inventarisatie van de inboedel. Dit doen we samen met jou als klant. We beoordelen welke waardevolle spullen met jou meeverhuizen. De overige goederen en meubels worden op waarde beoordeeld. De spullen die nog van waarde zijn kopen we van jou in, om deze door te kunnen verkopen. Dit doen we vaak in een bundel, zodat jij in één klap alle meubels kwijt bent. De overige meubels kunnen bijvoorbeeld door een kringloopwinkel in Hoofddorp worden opgehaald, zo kunnen die goederen ook nog een ronde mee.

Na het leeghalen nog een schoonmaak

Wanneer alle meubels een nieuw plekje hebben gekregen, lopen we het huis in Hoofddorp door om te kijken of er nog herstelwerkzaamheden plaats moeten vinden. Je kunt hierbij denken aan het verwijderen van vloerbedekking of laminaat of behang verwijderen. Daarnaast kunnen er schroeven of spijkers in de muur zitten, die daar oorspronkelijk niet horen. Die verwijderen we ter plekke. Na deze herstelwerkzaamheden halen we een doek en een bezem door de ruimtes, zo laten we de woning in Hoofddorp schoon achter! Wil je meer informatie over een woningontruiming in Hoofddorp? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We zijn ook beschikbaar om in de omgeving van Hoofddorp te assisteren bij het leeghalen van jouw woning.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316