Woningontruiming Haarlem

Seniorenverhuizing Neem dan contact op met +31 6 84868316

Ga je vanuit Haarlem verhuizen en heb je hulp nodig bij het leeghalen van je huis? Wij helpen je graag!

Woon je op het moment van lezen in Haarlem en zoek je hulp bij de woningontruiming? Zoek niet verder! Wij zijn breed geschoold en kunnen je bij alle stappen van het proces van woningontruiming helpen. Van het leeghalen van de woning, tot herstelwerkzaamheden en schoonmaak. Lees hieronder meer wat er komt kijken bij een woningontruiming in Haarlem.

Woningontruiming in Haarlem

Een woning leeghalen kost vaak veel tijd en moeite. Hier kun je geen zin of geen tijd voor hebben. Wij bieden een vakkundige service aan waarmee we je alle werk uit handen nemen. En dat voor een voordelig tarief! Zo halen we de woning leeg, ruimen afval op en halen een bezem door het huis in Haarlem. Zo kun jij het spic en span opleveren voor inspectie.

Wat wij doen tijdens een woningontruiming

We starten de woningontruiming altijd met het leeghalen van het huis. We kijken welke meubels en goederen meeverhuizen met de bewoner en welke meubels in principe weg kunnen. Om mens en milieu tegemoet te komen, zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk spullen worden hergebruikt. Dit kan door verkoop, maar ook door schenking aan goede doelen in Haarlem en omstreken. Alles wat overblijft brengen we weg naar afval- en grofvuildepots in de buurt. Wanneer de woning leegstaat halen we er een doek en een bezem doorheen. We kunnen als extra service ook herstelwerkzaamheden verrichten. Denk aan het verwijderen van vloeren of behang of het dichtmaken van gaten in de muur. Onze collega’s zijn van alle markten thuis, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie over woningontruiming in Haarlem

Iedere woon- en leefsituatie is natuurlijk weer anders. Ben je benieuwd wat we voor jou en je woning in Haarlem kunnen betekenen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. We kunnen je op basis van de eerste indruk een vrijblijvende offerte toesturen. Wanneer we voor je aan het werk gaan, is dit altijd conform de gemaakte afspraken. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. We nemen je graag werk uit handen en zorgen voor jou voor een stressvrije woningontruiming in Haarlem.

Bedrijfsontruiming? Neem dan contact op met +31 6 84868316